En tur i Lego world – Bella center

Endnu engang har vi haft fornøjelsen af, at opleve Lego World i Bella centeret. Ja det er blevet lidt af, en dille for os selvom det ikke er helt billigt. I år var der heldigvis ikke så mange mennesket som sidste år, så vi fik lov til at hygge os lidt mere end det forrige år.

Trier tvillingerne var der og det var til stort glæde for Amalie, det var en af højdepunktet for hende. Hun havde et brev med til dem, der stod desværre ikke, at De var velkommen til, at spille på vores server. Hun fik også taget selfie med den ene af dem. Hvis ikke I kender dem, så har jeg idag lært, at de står for TrierGaming Youtube kanallet og tjener flere penge end deres forældre, så vidt jeg ved, så har ejer De mecraft.dk. Jo vi kan skam godt rumme andre end os. Jeg syntes at De var nogle nydelige unge mænd, som tog sig god tid til at hilse på alle de mange børn som forgudede dem. Så en lille pegefinger til de forældre som springer over køen, med dere poder; Det er skidt opførelse og så lære i bare jeres bør noget som ikke helt kommer dem til gavn i fremtiden.

Men der var også tid til overraskelser! Mine kære piger vidste interesse for Lego Mindstorm EV3 wow… det kan være jeg snart bliver en fattig mand men jeg går “All in” når det handler om kodning. De fik kodet robotten til at køre frem og hente noget og til at køre, stoppe og sige, Ha! Ha! Jo, det er sådan De få blod på tanden. Og vi mangeler programmører i fremtiden!

Christian fik også lov til at prøve kræfter med Lego Mindestorm men han er mere til det helt farlige som krokodiller og hoppeborg!

Fantastisk dag og vi fik da også bygget noget men der var alt for mange ve Lego Minecraft bordene, så der meldte vi pass og gik over og byggede Lego biler.

Vi kan varmt anbefale, at tage der ind og næste gang vil jeg tage en reklame T-shirt på for vores Danske Minecraft Server – Crafters Realm @ Mihion.dk 


Mvh. Mihion!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *