Hvor engageret er vi?

Jo – bare et eksempel: Vi er altid på forkant “bleeding edge”, med alt. vil helst ikke se tilbage :D… Det har givet os nogle udfordringer så sent som idag. Men jeg kan ikke beskrive hvor fantastisk Discord fællesskaber har gjort det for os som står bag eks. Minecraft servere når vi kan være i tæt dialog med udviklerene… Det gik stærkt her til morgen. Kl. var 06:10 og jeg tænkte nu vil jeg lige se på om der er sket noget spændende siden sidste opdatering som har forbedret bug i mob spawning så jeg opdaterede til den nye release 586, gik fra 584 og bum så kom der fejl i consolen efter opstart af server. 06:22 gøre jeg dem opmærksomme på denne fejl og kort efter bliver der svaret 06:35:

Alt funger efterfølgende, Aikar havde glemt at checke for “null tasks” i sin nye udgivels kort efter opdage de en ny mini bug som også blev oprettet så kl. 07:00 var vi på version 588 og alt er fint igen.

Det som jeg i virkeligheden altid har fundet spændende ved at drive en Mc server er netop oplevelser som denne – for ikke at nævne dem hvor Linux serveren crasher Halloween dag kl. 06:00 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *