Hvor skal vi hen?

Roskilde havn af @mihion

Selvom vi ikke har været aktive her på bloggen efter sidste udråb om at vi har haft travlt, så er der skeet meget siden.

Vi er nu på det sidst nye version af Minecraft og alle vores systemer er trimmet. Vi har bl.a. automatiseret opdatering af servere samt forbedret vores scrip til backup. Inden længe vil vi have 3 hosting sites og det vil betyde at vi vil kunne teste og udvikle uden at forstyre gamers.

Men nu syntes jeg at vi har fået Ro på og vi har også åbnet op for en ny Admin @Smoothybias, det er godt med nyt indspark.

Vi har haft mange udfordringer med Yousee’s net værk, ja dele af vores server er hostet hjemme fra, I know – men det er hvad vi har råd til. Det lader til at det har vært godt at få udskiftet modemet, vi er nu oppe på 2 døgn uden udfald og jeg håber på at det fortsætter. Vores ny hosting site vil være på fiber net så test miljøet vil blive på “Yousee sitet”

Ellers vil jeg sende en hilsen ud til alle vores Gamers: Dejligt at se hvor meget i formå at bygge og skønt at se nye venskaber blive dannet – Ja det er derfor vi stadig er her! Så kom og være med!

Mvh @mihion!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *