The Talk ShoW!

Vi her den seneste tid, afholdt en såkaldt “Talk Show”. Jeg har inviteret alle via. vores discord server til at joine mig mellem 16:30 og 17:30 på vores #Open4All tale kanal. Det er jeg glad for at have besluttet.

Jeg er nemlig ikke typen som elsker at være på, men efter som at jeg har ca 45 minutter i bilen på vej hjem fra arbejd, kan tiden blive brugt konstruktivt. Det har resulteret i at Buller, TDRM, Roand, Lordi, WarDaddy, Thesofa4 og Jeg har fået talt sammen.

Jeg er normalt ikke på tale kaneller og det er mest af alt fordi jeg har børen og det larmer til tider og når det er sent, ja så er det sent, men på hjemme turen ja der spiller det max! Det gode win ved det her er at vi få talt sammen om hvad der er op og ned og det handler ikke kun om serveren. I onsdags var Thessofa4 på fra Spanien hvor han arbejder og det var super fedt at kunne tale med ham alt imens han kørte i metro og vi næsten kunne mærke den Spanske varme. TDRM laver ofte mad når vi taler, jeg kør bil og Buller sender os live over DR’s radiokanal – ej, det er næsten en joke… 😀

Men skulle du få lyst til at joine os, så er du velkommen! Kom og tal med os, hvis du tør!