Vi har haft travlt! :D

Der er sket utroligt meget på vores Minecraft server, men vigtigst af alt er at mange gamers joiner os for tiden! Vi har fået styr på 1.14.2 så alle vores gamle srv er nu kørende med 1.14.2. Vi har stadig Creativ og nu 2 prison srv på 1.13.2. Det giver bare ikke helt mening at opdatere dem endnu. Ja og vi har nu en OP-prison server da The Black Diamond har lag sig under os! Vores test server som blev brugt til at teste 1.14.2 er kommet for at blive. Den forbliver nu bare uden McMMO og er i Hardcore mode..Held og lykke…

Discord .. wow. Ja – vi har fået AutoRanks og så har vi fået skruet op sikkerheden, da vi har været udsat for FakeBots users som joinede os og sendte upassende links. Dette skyldes disboard.org, så hold jer væk fra det sted. Men vi beholder vores nye setup. Vi runnede 270 brugere for kort tid siden og nu ser vi frem til at runde de 300. Vores fællesskab er mere end bare Minecraft, vi har mage som joiner os som ikke er Gamers men bare har brug for nogen at Chatte/snakke med eller har brug får råd til eksamen – så jeg siger bare YES! Mihion er blevet til det sted vi drømte om at det skulle blive til.

Vi er også godt igang med, at udvikle vores egen bot, Matrix som bl.a. administrere og holder øje med vores server status!

Join os nu! Find vores link i menuen til Discord eller på vores Minecraft sever mc.mihion.dk! 😀

Mvh @mihion!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *