Blog

Minecraft, Vores Server
By mihion / 08/01/2020

Hvad er status?

Vi er så glade for at der alligevel var en del som ønsker at støtte os. Vi har pt. sikret os 2020 så vi ikke lukker. Ja det lyder hård med det kunne have været konsekvensen. Lige nu føler jeg at vi gå ind med fuld kraft og med masser af opbakning fra vores spillere. Ikke at alle syntes det er lige fed med alle de pludselige ændringer og fejl som jeg har været skyld I – Ja først synk fejlen og derefter har jeg lært at WorldBorder er et ret kraftigt værktøj…

Når det så er sagt så har vi åbnet for et lille spawn og 1000 chunks i diameter for spiller som ikke betaler for at spille på vores server – Her har de mulighed for at bygge uden for det lille spawn og må vi se hvad det udvikler sig til. Jeg syntes selv at det er spændende og så er jeg glad for at vi stadig er åbne for nye spillere.

Desvære så oplever vi at Minecraft 1.15.1 er meget laggy og vores server kan til tider være meget udfordret og udmeldingerne er at det først er i v. 1.16 at teamet vil løse server lag problemer – det er ret surt nå 1.14.4 faktisk var tæmmelig stabil.

Men de havde ikke Bier! XD

Glæder mig til vi ses på den Danske Mincraft Creafters Ream Server 😀 @mihion og co.

Gamers, Vores Server
By mihion / 30/12/2019

Oh No!

Men yes, desværre er det gået lidt galt – Alt det flytteri og omrokering af host har givet et lille bagslag da vil skulle flytte serveren tilbage til vores kraftigere server glemte jeg at slukke for et sync opgave som overskrev vores server som vi var ved at kopier fra. Det betyder at jeg skulle tage et backup i brug som var 8 dage gammel.

Tak fordi I har taget det så pænt – beklager men når der handles så kan der også spildes.

Alle som har haft behov for det har som plaster på såret fået midlertidig “gm 1” og det ladet til at de værste dønninger er overkommet.

Nu er der på ny styr på det og forhåbentlig kan vi fortsætte uden flere “Upser!”

Og stort tak til alle som er med til at bidrage så vi kan fortsætte med at være aktive! Jeg ser frem til et meget spændende 2020 – med bier og honning! Glæder mig til vi ses! Og Godt Nyt ÅR!!

@mihion & co.

Admins, Ejere, Gamers, Vores Server
By mihion / 27/12/2019

Hold på hat og briller!

Ja jeg fik dårlig trykket submit og så fik vi også bare givet den endnu mere gas med at fjerne kvantiteten. Det er både med vemod men også glæde at vi er så hurtige til nye tiltag – ikke mindst vil jeg takke for at nogen på serveren har rusket mig lidt.

Ja – mest at alt så handler det lidt om at vi faktisk ikke har mange aktive gamers, på de andre servere derfor vælger vi at fokusere på økonomi. For at være helt ærlig, vi ønsker at overleve, derfor vælger vi at fokusere på vores egen private survival server som nu er blevet gjort til en “betalings server”, i den forstand – at vi ønsker at dele det som hosten koster mellem os der benytter den.

Nyt for alle som ikke har flugt med er, at når I nu joiner vores server fra d.d. kommer I til en ny server hvor I ikke har nogen rettigheder. Ved at melde sig ind på vores discord server kan I få oplysninger om hvordan I kan doner for at være med.

Vi er ikke ud på at tjene penge men ønsker at dele kagen ud til alle.

Jeg er glad for at få positiv tilbagemelding fra både Co. Owners samt Gamers og jeg er ikke i tvivl om at det er det helt rigtige for vores server.

@mihion og Co. Ønsker jeg alle en fantastisk godt nyt år!

Admins, Ejere, Gamers, Minecraft, Vores Server
By mihion / 23/12/2019

Vi fokusere på kvalitet frem for kvantitet!

Mincraft 1.15 er kommet og traditionens tro så er vi med på bølgen med det samme. Vi har dog været nødsaget til at lukke ned for 2 servere Prison og Anarchy. Prison fordi der simpelhen ikke var nogen gamers på og Anarchy fordi det var en overflødelig server. Vi fokuser der for på vores 2 survival server samt creative som dog stadig er på 1.14.4, resten er på 1.15.1 og alt funger! Vi bruger ViaVersion så det er mulig at hoppe på 1.14.4 med en 1.15.x version. Der sker ret meget for tiden selv om vi ikke siger så meget. Vi har samlet vores setup og sørget for at spare samtidig med at vi også er bedre i stand til at løse problemer da vi ikke har så meget at se til. Det er dog hovedsageligt mig som står for alt det tekniske og det er også fint. Ud over de nævnte servere har vi vores private vanilla server og det går fantastisk på denne server. Her har vi nogle fantastisk byggere og et fantastisk team ånd som jeg ikke har set andre steder og det sætter jeg pris på. Da vi i starten havde en supercomputer, sat vi alt kraft ind på at have MOD servere og masser af muligheder men det har vist sig at Vanilla er lige sagen. Derfor er det det vi fokuser på. Vi har lidt creative med plot og uden plot “Flat world”, så giver vi den gas i surv med mcmmo i en fredlig verden og på surv 2 uden mcmmo i en Hardcore world samtidig med at alle de som vinder vores admins tillid kommer på SurvPrivat. Yep det er sådan Den Danske Minecraft Server ser ud nu og frem over fortsætter vi sådan end til der sker noget nyt! XD

Vi har ikke ændret meget i vores Admin shark og det er dejligt at vi har et godt sammen hold der også.

Så mangler vi kun at sige God jul og godt Nytår ! 😀

Mvh Mihion & co.

Gamers, Minecraft, Vores Server
By mihion / 27/08/2019

Anarki server!

Har du altid drømt om at spille på en server hvor der er ikke er nogen regler hvor alle kan gør lige hvad der passer dem? Ja – så har du nu lige præcis mulighed for det på mihion’s server nu! Kom og være med og se hvad det udvikler sig til.

Rent dansk hygge – Dansk Minecraft server for alle!

Mvh @Mihion & co.

Admins, Gamers, Minecraft, Til daglig
By mihion / 13/08/2019

Vi gør meget for vores Gamers!

Vi kender det godt, det der med at en hardware producent gå konkurs og sletter alt om deres produkt på nettet. For at det så ikke skal være løgn så stopper Intel også med at supporter deres gamle chip og wupti så understøtter ens gamle laptop ikke OpnGL. Det betyder at du så ikke længere kan spille Minecraft på din pc længere, for Windows driver tja..De kan lige formå at få din skærmkort til at vise desktopen, selv om det er en okay god men gammelt grafik kort..

Ja, det har vi tit oplevet og der er jo millughedder der ude på nettet men det kan være meget besværligt og inden man har set sig om så har man klikket på et forkert link og ned kommer der alt det du ikke ønsker. Så det sker i ny og næ at vi forbarmer os og går helt ned på fjernstyrings niveau og hjælper. Det lykkedes at få Kath på men den gik ned efter 45. min. Så næste forsøg er at installere Ubuntu på og se om det hjælper. Håber vi få en Linux hacker ud af det i sidste ende, så længe det højst bliver en Grayhat så er vi glade! 😀

Det må vil lige følge op på om det bliver en success!

Så har du en gammel Comp?! Join os på den Danske Minecraft Server som går lidt længer for at hjælpe deres Gamers!

mvh @mihion

Admins, Gamers, Minecraft, Vores Server
By mihion / 07/08/2019

Nyheder & Udfodringer

Lige for at starte med det positive: MultiChat!

Det er enlig lykkedes os, at få et plugin som både gør det muligt at chatte på tværs af alle vores servere, og samtidig sende beskederne ud til Discord. Ja, det kræver en lille forklaring…

Målet er først og fremmest at gamers kan kommunikere med hinanden uden at skulle skifte server frem og tilbage. Det har været mit ønske længe, og jeg har set at behovet er der. Så nu kan I bare “spamme”! 😀

Det andet mål er at vi får et værktøj som gør det muligt for os at hjælpe. Vi er ofte på men vi spiller for eksempel på vores private Survival server, og hvis der så er nogen på en anden server, som har brug for hjælp, bemærker vi ikke altid deres spørgsmål – også selv om vi kan følge med fra Discord. Og så er der lige moderatorerne: Nu kan de følge med på alle kanaler, ikke fordi at det er et problem på vores server, men så er vi endnu bedre udrustet til det hvis det skulle ske, at vi fik nogle toxic typer på besøg! 🙂

Men det har ikke været helt smertefrit. For det første så har vi for ca. 1 år siden forsøgt at implementer det første gang, men der gik de galt, da chatten ikke længere blev streamet til vores indgame chat kanaller i Discord. Dengang besluttede vi, at det var vigtigst for os, at beholde DiscordSRV som det hedder. Vi, blandt mange andre, tog kontakt til udvikleren af MultiChat, og i dag er dette muligt. Vi bruger Discord til at kommunikere med hinanden, selv når vi er på farten, og elsker at følge med ingame, og dette har Mihion’s gamers også adgang til, hvis de vel og mærke joiner denne rank.

Desværre viste det sig at vores ene server “SurvPrivat” ikke var aktiveret som bungee server, det betyder at de ikke kunne chatte med andre fra denne server. Det er meget ærgerligt, fordi da vi satte “Bungee server: true”, ja, så røg alles XP, deres inventory, samt at gamers startede i spawn – skal lige informere, at det er en ren vanilla server, så de kan ikke bare bruge /home eller /back… Men! Hvad betyder det? Lige pt. er der sat en voting poll op, hvor dem der er med i den her lille gruppe på 16-20 folk stemmer om et world reset, og det lader sig til at valget i vores poll går mod et world reset. Det vil sige at gamers har stemt for at starte på en ny verden helt fra scratch, da de ikke vil snyde deres ting ind igen. Super modigt, og stærk beslutning som I har valgt! Jeg er sgu stolt af jer! 😀 Hvis de taber noget, hvorfor så ikke bare tabe det hele?

Ud over det, så har vi døjet med fejl med vores internet – men det lader til at det er, nu skal jeg ikke jinx det, stabilt. Det hjalp ikke at flytte ind i et nyt rækkehus, det hjalp ikke at skifte modem, men det er noget med, at de har deaktiveret noget som støjer på linjen og som vi ikke har behov for, da vi ikke har en 300Mb linje… eller der over. Nu må vi se, siden i mandags har vi ikke oplevet udfald og ingen genstart af modem. Ud over det skal vi lige hilse og sige, at DiscordSRV også har udgivet en ny version af discordSRV, som gik helt amok når YouSee tabte sutten…

Jo så fik vi varmet stuen op… 100% på alle cpu’er, også på min i7…

Efter et par timers dokumentation og overbevisning… Dejligt, endnu en udvikler som lytter til os.

Ja det løste problemet, men nu håber jeg bare mest på at vores net funger!

Jo jeg mangler kun at sige tak til alle vores Gamers! I betyder meget for os, og tak til vores Admins for at hold mig ud!

Kom og join os på Danmarks bedste Danske Minecraft Server! XD Eller i hvert fald det hyggeligste, hvis du spørger mig! 🙂

Mvh. @Mihion

Admins, Gamers, Minecraft, Til daglig, Vores Server
By mihion / 29/07/2019

Hvor skal vi hen?

Roskilde havn af @mihion

Selvom vi ikke har været aktive her på bloggen efter sidste udråb om at vi har haft travlt, så er der skeet meget siden.

Vi er nu på det sidst nye version af Minecraft og alle vores systemer er trimmet. Vi har bl.a. automatiseret opdatering af servere samt forbedret vores scrip til backup. Inden længe vil vi have 3 hosting sites og det vil betyde at vi vil kunne teste og udvikle uden at forstyre gamers.

Men nu syntes jeg at vi har fået Ro på og vi har også åbnet op for en ny Admin @Smoothybias, det er godt med nyt indspark.

Vi har haft mange udfordringer med Yousee’s net værk, ja dele af vores server er hostet hjemme fra, I know – men det er hvad vi har råd til. Det lader til at det har vært godt at få udskiftet modemet, vi er nu oppe på 2 døgn uden udfald og jeg håber på at det fortsætter. Vores ny hosting site vil være på fiber net så test miljøet vil blive på “Yousee sitet”

Ellers vil jeg sende en hilsen ud til alle vores Gamers: Dejligt at se hvor meget i formå at bygge og skønt at se nye venskaber blive dannet – Ja det er derfor vi stadig er her! Så kom og være med!

Mvh @mihion!

Admins, Gamers, Vores Server
By mihion / 10/06/2019

Vi har haft travlt! 😀

Der er sket utroligt meget på vores Minecraft server, men vigtigst af alt er at mange gamers joiner os for tiden! Vi har fået styr på 1.14.2 så alle vores gamle srv er nu kørende med 1.14.2. Vi har stadig Creativ og nu 2 prison srv på 1.13.2. Det giver bare ikke helt mening at opdatere dem endnu. Ja og vi har nu en OP-prison server da The Black Diamond har lag sig under os! Vores test server som blev brugt til at teste 1.14.2 er kommet for at blive. Den forbliver nu bare uden McMMO og er i Hardcore mode..Held og lykke…

Discord .. wow. Ja – vi har fået AutoRanks og så har vi fået skruet op sikkerheden, da vi har været udsat for FakeBots users som joinede os og sendte upassende links. Dette skyldes disboard.org, så hold jer væk fra det sted. Men vi beholder vores nye setup. Vi runnede 270 brugere for kort tid siden og nu ser vi frem til at runde de 300. Vores fællesskab er mere end bare Minecraft, vi har mage som joiner os som ikke er Gamers men bare har brug for nogen at Chatte/snakke med eller har brug får råd til eksamen – så jeg siger bare YES! Mihion er blevet til det sted vi drømte om at det skulle blive til.

Vi er også godt igang med, at udvikle vores egen bot, Matrix som bl.a. administrere og holder øje med vores server status!

Join os nu! Find vores link i menuen til Discord eller på vores Minecraft sever mc.mihion.dk! 😀

Mvh @mihion!

Vores Server
By / 10/05/2019

Prison serveren, nyt og gammelt!

Ranks nu er på plads og det nu igen er muligt, at spille på vores prison server !

Vores prison server er lidt anderledes, idet det er en blanding af 3 gamle prison servere. Serverene er slået sammen til en. Og der er mere nyt på vej, vi er ved at går sammen med en som har en super fed Op prison som ønsker at blive hosted af os. Hvis dette lykkedes så vil jeg skyde på at vi kommer til at have rigtige mange timers underholdning til alle dem som elsker prison servere.

Vi håber på, at du joiner os snar og hvis du joiner vores prison server så ser vi frem ti at du slipper ud som Vip!

Det danske Minecraft server og fællesskab – Mihion.dk ønsker dig god fængsel ophold!

1 2 3 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *