Blog

Admins, Ejere, Gamers, Hjemeside, Med ejere, Minecraft, Til daglig, Vores Server
By / 22/03/2019

The Talk ShoW!

Vi her den seneste tid, afholdt en såkaldt “Talk Show”. Jeg har inviteret alle via. vores discord server til at joine mig mellem 16:30 og 17:30 på vores #Open4All tale kanal. Det er jeg glad for at have besluttet. Jeg er nemlig ikke typen som elsker at være på, men efter som at jeg har ca 45 minutter i bilen på vej hjem fra arbejd, kan tiden blive brugt konstruktivt. Det har resulteret i at Buller, TDRM, Roand, Lordi, WarDaddy, Thesofa4 og Jeg har fået talt sammen. Jeg er normalt ikke på tale kaneller og det er mest af alt fordi jeg har børen og det larmer til tider og når det er sent, ja så er det sent, men på hjemme turen ja der spiller det max! Det gode win ved det her er at vi få talt sammen om hvad der er op og ned og det handler ikke kun om serveren. I onsdags var Thessofa4 på fra Spanien hvor han arbejder og det var super fedt at kunne tale med ham alt imens han kørte i metro og vi næsten kunne mærke den Spanske varme. TDRM laver ofte mad når vi taler, jeg kør bil og Buller sender os live over DR’s radiokanal – ej, det er næsten en joke… 😀

Men skulle du få lyst til at joine os, så er du velkommen! Kom og tal med os, hvis du tør!

Admins, Gamers, Minecraft, Vores Server
By / 20/03/2019

Hacker’s step back 🙂

Jeg har aldrig brudt mig om hacker og syntes enlig ikke at de som bruger hack skal have det nemt. De ødelægger spillet for så mange andre som ikke ønsker at være del af deres snyd. Vi beskytter os mod den slags på forskællige områder. For det først så har vi valgt at vores opsætning skal være baseret på PaperMC hvilket har indbygget Anti-Xray og andre server exploit egenskaber som ikke findes i andre versioner som eks. Spigot og bukkit eller for lige at tage den helt standart mc server fra Mojang. Vi har opsat anti-Bot beskyttelse, om en ønsker at hjælpe os så vi ser aktive ud eller forsøger at få vores server ned i knæ, tja – Nej tak. Og så har vi valgt at investere i Spartan AntiCheat fordi vi ikke ønsker at der kommer nogen som kan ødelægge spille for vores Gamers ved at flyve og kunne falde uden at tage skade eller bruge pvp snyd. Ja det et lidt om det vi gør for at skabe et beder oplevelse for jer som ikke snyder. Når alt det er sagt så har vi stadig mange admins som holder øje med spillere som eventuelt skulle finde på at benytte andre kreative snyde metoder. Det er lidt ærgerligt at vi skal bruge kræfter på at beskytte os men det er nødvendigt da vi ønsker at alle skal have den bedste oplevelse når de spiller på vores server. Og lige en sidste information! Prøv ikke at teste vores setup da det kan ende med et permanent Ban! Keep calm Don’t Cheat and Play on Mihion!

Vores Server
By / 18/03/2019

JaseyJass’es Landsby

Gården er bygget dyrene er indhegnet, JaseyJass og PangolinDK er godt igang med at skabe en landsby og er også igang med at erhverve landmænd! Så join dem i at udvikler landsbyen! Jeg var lige på serveren, for at få lidt nyt indput og så stødte jeg på Albe808 som havde travlt med at finde ressourcer. Lad os se hvad det udvikler sig til!

Vores Server
By / 16/03/2019

Lidt ændringer…

Vi har nu en Feed The Beast – Revelation 2.7.0 server opsat som køre 24/7 – kan tilgås via. mc2.mihion.dk. Har valgt at opsætte den som selvstændig server for at at undgår alle de problemer vi havde ved at benytte Spunge. Det betyder at vi ikke har nogle plugins som vi havde førehen og at serveren ikke er del af resten af vores Vanlilla løsning. Vores vanilla – Survival server er flyttet til en bedre host end min private så vi ikke længer oplever nede tid på grund af Yousees ustabilitet. Jeg planlægger at opsætte en redundant system op så vi nemt kan skifte mellem host’s. Skal da lige huske at melde at vi nu igen har en Counters Strike Source server kørende også cs.mihion.dk 😀

Vores Server
By / 11/03/2019

Hello Buller!

Mange ting kan man sige om o0obullero0o! Han er aktiv, han er frisk, han er kæk og så er han vores første Donator! Men når alt det er sagt, så har Buller mange ideer og har også en fantastisk bygge stil. Jeg ved ikke helt hvad han har bygget med redstone men noget af det ser teknisk ud. Møder du ham på vores server, så pas på du ikke brænder dig! xD

Vores Server
By / 08/03/2019

Roand the Pirate!

Roand også en af vores admins som er igang med at bygge en kæmpe by. Efter hvad jeg ved, så er mange af bygningerne autentiske, fra syd Amerika – Roand må rette mig. Jeg har en drøm om at det bliver vores spawn område, når Roand er klar. Jeg er vild med byen og med Roand’s RP som pirat med en gøje på skulderen! Min søn på 4 er helt vild med ham når han ser ham in-game.

Vores Server
By / 07/03/2019

Der sker meget på vores server

Lord_Dingo “Lordi” som jeg kalder ham er en af de mes spektakulære byggere jeg kendere. Ikke at jeg ikke værtsætter andre på vores server. Jeg vil blogge lidt om hvad der forgår på serveren og Lordi er den første jeg vi skriv om, bland andet fordi han er den som har været med os siden 2015 hvor vi åbnede op for vores server. Lordi har en ekstrem stort sans for detaljer og bruger mange uger/måneder på at designe sine bygninger eller skal jeg sige områder. Lad os se hvad det udvikler sig til!

Hjemeside
By / 28/02/2019

Gtranslate

Vi har opdateret vores hjemmeside med Gtranslate plugin som gøre det muligt at oversætte til andre sprog. Tak til Buller for, at gøre mig opmærksom på, at vi mangler dette. Sidst jeg prøvede at finde sådan en plugin fandtes det ikke. Medmindre jeg selv oversatte det hele. Men det her funger, problemet er dog at, vi ikke for lov at rette fejl oversættelser medmindre vi betaler for det. Lidt ærgerligt men det er den bedste plugin pt. så vi må finde os i det.

Vi ønsker jer alle en fantastisk dag og glæder os over at flere kan forstår vores budskab!

Mvh @mihion

Hjemeside
By mihion / 23/02/2019

Tak til Camilla – Blog opdateret med kategorier

Efter en opsang fra mine elskede som er blogger ekspert har jeg opdateret vores Blog med kategorier. Håber i kan lide det! Og tak @Moll! Håber snare du opretter dig som bruger 🙂

Hjemeside
By mihion / 22/02/2019

Ny WordPress 5.1

Ja så er vi med, på den nye version af wordpress. Mange forbedringer både hvad angår sikkerhed, bla. slut med det gamle php versioner og masser af nye muligheder samt en hurtigere motor. Kommer da også på en passender tidspunkt, når nu vi er godt i gang med, at udvikle vores hjemmeside. Og vi slap for besværligheder, med hensyn til det nye database struktur. Jeg havde sørget for backup 😀 – Just in case!

Vi ønsker alle en super fantastisk fredag!

Mvh @mihion

Hjemeside
By mihion / 19/02/2019

En dag i forandringernes tegn

Vi har, efter opsang fra @mabijo, forbedret hjemmeside på mange punkter.

Den er blevet mere brugervenlig og mange forivrende widgets er fjernet. Inde på forum kan man oprette sig som bruger og det er også her I vil kunne logge ind frem over. Vi har fjernet re-captcha, da vi har fundet en andet måde, at beskytte os på. Og så vil vi fortsætte med aktivt at forbedre hjemmesiden.

Håber I kan lide det!

Mvh @mihion

Hjemeside
By mihion / 18/02/2019

Registrering og Login

Ja, så har vi styr på vores tideligere nævnte Bot spam. Vi har været nødsaget til at implementere recaptcha, det er muligvis irriterende men vi fik mellem 50 og 100 nye bots medlemmer dagligt og det er en smule irriterende.

Så kom og være med, om det er her på siden eller vores Discord – Vi er altid friske – Danmarks bedste Minecraft Fæleskab og Minecraft Server!

Mvh @mihion

Hjemeside
By / 17/02/2019

Vi arbejder på at forbedre vores sikkerhed.

Vi har idag opdaget, at vi havde over 1300 brugere. Vi har været nødsaget til at slette alle som ikke har været aktive men bare oprette. Og nu få vi hjælp af Eposig fra https://eposig.net

Vi forventer snart at lukke ned for de mange Bot spam brugere . Jeg vil også beklage, hvis jeg er kommet til at slette aktive brugere. Håber at I bare joiner os igen!

Mvh @mihion

Til daglig
By mihion / 16/02/2019

En tur i Lego world – Bella center

Endnu engang har vi haft fornøjelsen af, at opleve Lego World i Bella centeret. Ja det er blevet lidt af, en dille for os selvom det ikke er helt billigt. I år var der heldigvis ikke så mange mennesket som sidste år, så vi fik lov til at hygge os lidt mere end det forrige år.

Trier tvillingerne var der og det var til stort glæde for Amalie, det var en af højdepunktet for hende. Hun havde et brev med til dem, der stod desværre ikke, at De var velkommen til, at spille på vores server. Hun fik også taget selfie med den ene af dem. Hvis ikke I kender dem, så har jeg idag lært, at de står for TrierGaming Youtube kanallet og tjener flere penge end deres forældre, så vidt jeg ved, så har ejer De mecraft.dk. Jo vi kan skam godt rumme andre end os. Jeg syntes at De var nogle nydelige unge mænd, som tog sig god tid til at hilse på alle de mange børn som forgudede dem. Så en lille pegefinger til de forældre som springer over køen, med dere poder; Det er skidt opførelse og så lære i bare jeres bør noget som ikke helt kommer dem til gavn i fremtiden.

Men der var også tid til overraskelser! Mine kære piger vidste interesse for Lego Mindstorm EV3 wow… det kan være jeg snart bliver en fattig mand men jeg går “All in” når det handler om kodning. De fik kodet robotten til at køre frem og hente noget og til at køre, stoppe og sige, Ha! Ha! Jo, det er sådan De få blod på tanden. Og vi mangeler programmører i fremtiden!

Christian fik også lov til at prøve kræfter med Lego Mindestorm men han er mere til det helt farlige som krokodiller og hoppeborg!

Fantastisk dag og vi fik da også bygget noget men der var alt for mange ve Lego Minecraft bordene, så der meldte vi pass og gik over og byggede Lego biler.

Vi kan varmt anbefale, at tage der ind og næste gang vil jeg tage en reklame T-shirt på for vores Danske Minecraft Server – Crafters Realm @ Mihion.dk 


Mvh. Mihion!

Vores Server
By mihion / 09/02/2019

Survival med McMMO Ranks!

Så hvad siger I til McMMo? Nogen mener ikke at det er spcialt interresant ander siger det ødelægger “game playe”…

Vi har implementeret det og mener at de faktisk er fint, ja hvis du spiller læne hos os har det nogle fordele. Vi har implementeret autorank efter mcmmo-power. Så jo mere du udvikler dig jo mere kan du hos os:

0 – Gamer: 10 homes. 500 – Pro: 15 homes og /worldedit i plot på creativ.

1000 – Elite: 20 homes – /hat – /superelytra og /gmc på creative survival world 1600 – Ultra: 25 homes – /hat – /ptime.

2500 – Legend: 30 homes – /hat – /ptime – /feed

4000 – Champion: 50 homes – /hat – /ptime – /feed – /heal.

6000 – Immortal: 100 homes – /hat – /ptime – /feed – /heal – /fly.

Så kom og være med! Vi fået plots og creativ verden tilbage igen. Stille og roligt så vender vi tilbage med fuld kraft! 😀

Vores Server
By mihion / 31/12/2018

Tak for i år!

2019 forsætter med vores genopbygning og masser af nye ildsjæle!

Ser frem til at vi fortsætte med at overraske og udfodre vores mijlø vi forsætter med at være på forkanten og fokuser på at vi ønsker at følge med udviklingen selv om det betyder at vi er lidt ustabille. Det er det som vi elsker og vi er her for dem som har lyst til at være med på denne idé:

Vi er her for at have det sjovt!

Nyheder? Ja vi har opgraderet Creativ til 1.13.2 opgraderet hardware men vi er langt fra hvor vi var og aligevel er vi stadig på den rette vej bla. med Mcmmo rank’s på Survival serveren!

Kom og spil til du flyver!

GODT NYT ÅR fra @mihion og Co. Owners!

Vores Server
By mihion / 10/11/2018

Vi har pt. en 1.13.2 survival kørende 24/7

Hej!

Mangler lige at informer lidt om hvad der forgår hos os pt.

Den creative verden er ikke oppe da vi ikka vil sløse med vores servers “krafter”.

Det gamle mijlø fungere stadig men er ikke oppe 24/7.

Så lige nu fokuser vi på at trimme en furnuftig survival server.

Alle som tideligerer har vært del af admin/dev op og enkelte nye medlemmer er mlevet co. owners.

På sigt kan De alle bidrage til, at vi forøger vores servers kraft så vi kan udvikel os.

Mvh Mihion

Vores Server
By mihion / 20/09/2018

Mihion Minecraft Serveren nedgraderes snart.

Vi har længe haft fornøjelsen af at lever et meget kraftig mijlø som mange har  have glæde af, nogen har bare spillet andre har fået lov til at prøve kræfter af med at være admin og enkelte er kommet ind og været med til at udvikele.

Tak til alle som har bidreget nu vi vil meget snart lukke ned for de mange srevere.

Vi vil stadig være aktive med kun med en survival og vores kreative verden.

 

Mvh Mihion

 

Ejere, Til daglig
By mihion / 08/03/2018

Teaching Future DevOps at Codingpirates.dk – and making a difference in my free time

 If kids don’t meet that one fun person who shows them the boring part that leads to a fun outcome while entertaining them, then they may lose interest.
 Teaching coding, a subject I wish I had the chance to learn about as a young child, to the next generation feels like both a selfish and natural way to spend my spare time. I don’t want to condemn my parents or my surroundings. Back in the early 90s, I grew up in a society that had the full potential to teach me exactly what I would need to know to achieve great things but, instead of C++, I had to choose between learning German or French. In math, I had to learn algebra, but my knowledge of the subject wasn’t put to the test using code. Had my teachers used programming  basics to explain concepts, I would have been able to understand better and visualize what I was calculating, and the reason for that calculation.
 I know that I sound rather judgmental, but it is not meant that way.
 I am glad that my expectations weren’t met because I still remember all the hours I spent to find the solutions for simple errors and all the stubborn determination I had as I was trying to install Gentoo Linux on an Asus board. The BIOS wasn’t prepared for LINUX. I can say that I never stopped exploring. My parents bought me a 486 back in ‘92. At that time, I had DOS and the blinking cursor. One of my father’s friends bought me a mouse and gave me ten floppy disks with Windows 3.11 and one with Norton Commander. Well, shortly after that, one of our neighbors gave me a floppy disk with Wolfenstein 3D on it. What if they had bought a book about C++?  By that time, I was shocked to realize that I was becoming a user.
 But I had that little question how does it work? Answering that question gave me many headaches and caused repeated software reinstallations.    I learned the basics; no matter what you won’t break the hardware, and in the process, backups are a great solution.
 After one of my high school teachers realized that I had removed a virus from the IT class’ computer, they got me a week-long internship at IBM. I knew then, at 16, that I wanted to get a computer engineering degree and I wanted to work for IBM. I also had a burning desire to learn how to code, and by 1998, I was doing exactly that in tech school.                                                                                                                                                                                     A position at IBM followed, but there was one thing that I didn’t expect. IBM needed my help in the load shop. At the end of my degree, I was in the field repairing laptops and desktops for customers. It was great, but the position didn’t make use of my software skills.  Today I know one thing; children want to know how things work and the reason for any results. This is how they evolve as people. If they take a little step in the right direction, overcoming their fear of failing, then they will never stop exploring. I will be that guy that gives the children the little push in the right direction, the direction of self-motivation and DevOps, in other words, not just a consumer zombie.

 

Fra LinkedIn

Vores Server
By mihion / 11/09/2017

Lidt om serverens opbygning

Bungee/spigot/mv

Du starter på Bifrost og herfra har du mulighed for at udforske de forskællige mytologiske verdener.
Assgård hvor du kan være kreativ, alt er mulig dog skal man arbejde lidt for at blive accepteret af guderne.
Midgår rent survival men man kunne jo være heldig at Tor kom forbi. 😀
Udegård en sindsyg lava verden, som man siger I lava you! … Nightmare…
Faction, Hungergame er nogle af de øvrige m.m.
Vi har også en server hvor dem som beder om admin og op bliver henvist til. 😀
Alt kan ske her på denne server og bliver man vellidt af guderne kan der ske utrolige ting.
Vi er her for at have det sjovt og lære nye ting og byder alle velkommen.
FACTION – PRISON – MINIGAMES – SURVIVAL – CREATIVE – PLOT – ISLAND – HUNGER GAME

 

Vi er tilgængelige 24/7.

 

Og husk!

Vi er her fordi vi syntes det er sjovt og vi ønsker også at have det sjovt sammen med dig!
Vi tolerer ikke nogen som gøre nogen ked.

Info til forældre:

Vi bestræber os meget på at beskytte børn mod ubehagileheder, i form for uegnetsprog, samt at vi bloker upassende personer så snart vi opdager dem.
Det kan være en umulig opgave men vi er selv forældre og ved, at det er vigtigt for os at vores børn har et nogenlunde sikker værested på nettet.

 

Vi byder alle velkommen og håber at i vil være del af noget støre end bare at spille på en ligegyldig server. Vi har eksisteret over 6 år og er i konstant udvikling vi er dog først begyndt at promovere os for ca. 2 år siden.

Mvh Mihion / Challenger gruppen.
By mihion / 06/02/2017

MihionMC

Her vil jeg begynde at blogge om Minecraft opsætning mht. plugin m.a.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *