Dansk Minecraft server!

Crafter's Réalm

Vi er her for at have det sjovt og for at skabe noget anderledes.

Serveren er hovedsaligt opbygget efter gamernes ønsker.

Kom og opleve det selv.

Lagfri server 24/7 oppetid med mange speciale tweaks! 

 

Lidt om serveren
Vi er har en survival server hvor man stiger i rank efter ens mcmmo-power, en surv uden mc-mmo, en kreativ server, en prison server og en op-prison server, Ud ovre det så har vi en CS Source server som også er modded. Vores Minecraft server er opsat med PaperMC i tæt samarbejder med udvikleren som bla. også står bag følgende: Sponge, FAW, Waterfall og meget andet. Vi har anti-xray opsætning, Spartan anti hack og anti Bot beskyttelse. Alt det og så stadig 19.9 TPS! Vi elsker også Redstone.

Vi har droppet vores FTB server da det ikke var benyttet og en forge server kræver mange ressourcer.

Vi er meget aktive på Discord og der er du også velkommen til at joine os. Her kan du få hjælp og stille spørgsmål eller bare chatte med os. Vi har tale kanaller og her er vi også meget aktive. Vi gør meget for at imødekomme problemer som f.eks. hvis du har problemer med Claim eller dine Vilagers er smuttet en tur, så er vi som reglen klar til at hjælpe - men der er selvfølgelig grænser.
Join os og høre nærmere om hvad det går ud på. Vores Admins er altid hjælpsomme. Nogen af vores Admins er meget dygtige til at bygge, andre til det med plugins og vi har også et par meget skarpe admins som har et våget øje til om alle trives.